WMO Winsum

Wanneer je in Winsum woont en behoefte hebt aan ondersteuning, ben je bij het WMO zorgloket van de gemeente aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen. Zij zijn bekend met de lokale voorzieningen en mogelijkheden en kunnen jou advies op maat geven.

Het contactmoment met het zorgloket zal in eerste instantie telefonisch of per e-mail plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zullen onze medewerkers enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk te helpen en zullen je informeren over de werkwijze binnen de gemeente Winsum.

Zodra het contactmoment met het zorgloket heeft plaatsgevonden, wordt er een melding gemaakt in ons systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens plannen we een afspraak met jou in voor een keukentafelgesprek. Dit gesprek vindt bij jou thuis plaats, zodat we een uitgebreide inventarisatie kunnen maken van jouw situatie en behoeften.

Tijdens het keukentafelgesprek zullen we samen met jou bespreken welke ondersteuning passend is. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor jouw persoonlijke situatie. Na het gesprek zullen onze medewerkers telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post, zodat je alles rustig kunt nalezen.

Het is belangrijk om te weten dat wij ons inzetten voor een snelle afhandeling van jouw aanvraag. Wij begrijpen dat het proces rondom de WMO soms ingewikkeld kan zijn, maar wij staan klaar om jou hierin te begeleiden en ondersteunen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of behoefte hebt aan hulp. Wij helpen je graag op weg naar de juiste zorg en ondersteuning in Winsum.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Winsum

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Winsum. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdzorg terecht kunnen.

Het zorgloket is bereikbaar via de telefoon en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Winsum.

Neem bij vragen contact op met team Wmo van de gemeente Winsum. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een mail sturen naar wmo@gemeentewinsum.nl.

Jeugdhulp Winsum

Voor jeugdhulp in Winsum kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente. Als centraal aanspreekpunt staat het zorgloket klaar om jou te ondersteunen bij al je vragen en hulpvragen met betrekking tot jeugdzorg. Of je nu meer informatie zoekt over de verschillende opties voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding wilt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Winsum staat voor je klaar.

Het zorgloket van de Gemeente Winsum zal gedurende het gehele aanvraagproces actief betrokken blijven. Ze bieden de nodige ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste aansluit bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Winsum, zodat je goed geïnformeerd bent en de benodigde stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Het zorgloket begrijpt dat het proces van het vinden van de juiste zorg soms overweldigend kan zijn. Daarom zullen ze je begeleiden en ondersteunen tijdens dit proces. Ze zullen ervoor zorgen dat je de benodigde begeleiding ontvangt om de beste zorg te vinden voor jouw situatie. Je staat er niet alleen voor, het zorgloket van de Gemeente Winsum zal je stap voor stap begeleiden, zodat jij de zorg krijgt die je nodig hebt.