WMO Woerden

Wanneer je in Woerden woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers voor je klaar om je te helpen. Of je nu vragen hebt over de mogelijkheden binnen de WMO of behoefte hebt aan advies omtrent jouw persoonlijke situatie, het team van het WMO zorgloket helpt je graag verder.

Het eerste contactmoment met het WMO zorgloket verloopt telefonisch of per e-mail. Tijdens dit contactmoment zal een medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en behoeften. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Woerden kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de Gemeente Woerden te raadplegen.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek. Tijdens deze afspraak, ook wel bekend als het keukentafelgesprek, zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Dit helpt hen om een passend advies en ondersteuningsplan op te stellen.

Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Woerden telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. Vanaf dit punt zal er verdere afstemming plaatsvinden en zal er gekeken worden naar de mogelijkheden voor passende ondersteuning die aan jouw behoeften voldoen. Je staat er tijdens dit proces niet alleen voor, het team van het WMO zorgloket van de Gemeente Woerden zal je gedurende het gehele traject begeleiden en ondersteunen.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Woerden

Voor hulp en ondersteuning kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Woerden. Het zorgloket fungeert als centraal aanspreekpunt voor alle vragen rondom WMO en Jeugdzorg.

Wil je contact opnemen met het zorgloket? Dat kan telefonisch. Tijdens dit gesprek zal er naar je huidige situatie en de gewenste vorm van ondersteuning worden gevraagd. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Woerden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het WMO team van de gemeente Woerden. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@gemeentewoerden.nl.

Jeugdhulp Woerden

Voor jeugdzorg in Woerden kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdzorg.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdzorg, ondersteuning nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding zoekt tijdens het gehele proces, het zorgloket van de Gemeente Woerden staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het hele aanvraagproces voor jeugdzorg in Woerden nauw betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de meest passende jeugdzorg ontvangt die aansluit bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Woerden, zodat je goed geïnformeerd bent en de juiste stappen kunt ondernemen om de beste jeugdzorg te verkrijgen.